29-07-2014:
We gaan vandaag week 5 in van die belhamels. Doordat ze al veel in de tuin zijn geweest willen ze nu niet meer in de werpkist.....althans Angie's Zhiva en Ayla's Amber dan, Ace begint ook een beetje te protesteren maar Amigo en Aimee's Jazz zijn de rust zelve terwijl Angie's Zhiva en Ayla's Amber hun longen uit hun lijf schreeuwen. Pffff, wat een stel die 2. Echte doordrammers. We moeten nu heel snel de werpkist weghalen en de uitbouw gaan afschermen, nu zijn ze veel in de huiskamer, dan zijn ze tenminste stil...maar je kan er helaas niet altijd bij zijn. Ook vandaag zijn weer foto's gemaakt, zie hieronder.

De pups zijn ook weer gewogen ook al gaat dat steeds meer moeite kosten. Ze willen het niet meer. We zien wel hoe lang het nog duurt.

31-07-2014:
Er zijn weer een aantal foto's toegevoegd. Ze zijn best wel veel buiten geweest waar ze het uitstekend naar hun zin hebben.

03-08-2014:
Deze week was het behoorlijk schrikken, Aimee's Jazz had haar schoudertje bezeerd en kon niet goed meer lopen op haar pootje. Naar de dierenarts geweest en foto's laten maken, helaas waren de foto's niet goed genoeg om een juiste diagnose te stellen. Puppy's blijven nu eenmaal niet stil liggen. Dit zou dan onder narcose moeten met alle gevolgen van dien. Daarom ook op aanraden van de dierenarts het nog eerst maar aan te kijken tot a.s. maandag of er verbetering in zit, zoniet kan dat altijd nog gedaan worden. Gelukkig gaat het een stuk beter met Aimee's Jazz, ze loopt, rent en speelt weer, ze mankt nog wel, maar het is al een hele verbetering. Waarschijnlijk een flinke kneuzing geweest. Pfff, dat waren wel even wat slapeloze nachten. Petra, haar toekomstige baasje, was zo opgelucht dat ze een zelfgebakken cake (die overigens heerlijk was) en een grote kluif voor Jazz had meegenomen, zo lief!

De kleine deugnieten maken het huis en tuin al behoorlijk onveilig. Ook zijn er hevige machtstrijden aan de gang. Ze zijn elkaar aan het aftasten hoe ver ze kunnen gaan en wie de sterkste is. Het lijken wel gremlins....dat gaat toch tekeer! Ach ja, dat hoort er allemaal bij en Jazz moet daar nog wel even aan wennen.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter